WMC on Tour in Valkenburg

De beste jonge blaasmuzikanten van Europa en Thailand op één podium. Komende zondag (23 juli) musiceren het European Union Youth Wind Orchestra en het Kasetsart University Wind Symphony Orchestra uit Bangkok in het Openluchttheater Valkenburg. Het betreft een concert in het kader van de WMC on Tour-cyclus in het openluchttheater.

De Europese blazers openen het concert met een uitvoering van een meesterwerk uit de blaasmuziekliteratuur: de beroemde Gran Partita van Mozart. Daarna is het de beurt aan de muzikanten uit Bangkok. Zij brengen een gemêleerd programma met veel bekende werken van Europese makelij: van een mars van Sousa tot het Vilja-lied van Lehár, van Bernsteins West Side Story tot Nessun Dorma van Puccini.

De entreeprijs voor dit concert vol talent is slechts €7,50. Zondag helaas niet in de gelegenheid? Loop dan vooral eens binnen bij het concert van Hong Kong Symphonic Winds op 26 juli, eveneens in het Openluchttheater Valkenburg. Het concert op 26 juli is gratis toegankelijk.

Zondag 23 juli
European Union Symphonic Wind Orchestra & Kasetsart University Wind Symphony Orchestra
Aanvang 15 uur; Tickets: € 7,50

Woensdag 26 juli
Hong Kong Symphonic Winds
Aanvang 20.30 uur; entree gratis